Visagie

Donkere huid

Laat uw donkere huid stralen!

Bij Ayubowan Beauty Styling kunt u altijd terecht, welk huidtype u ook hebt. Onze schoonheidsspecialiste is ook bekend met het behandelen van de donkere huid. Alleen voor speciale huidaandoeningen kunnen wij u door verwijzen naar een specialiste!

 Een donkere huid moet net zoals een lichtere huid op een verantwoordelijke manier behandeld worden.

Alleen de donkere huid beschadigd sneller ( hyperpigmentatie en littekens, wondjes helen minder snel) en daarom zal er met uw huid voorzichtig omgegaan moeten worden en zal u geadviseerd worden in het verzorgen van uw huid met speciale producten.

Visagie 

Bij het opmaken van de donkere huid is het vaak belangrijk om meer aandacht te besteden aan contrasten: door te spelen met licht en donker kunnen prachtige effecten worden bereikt. Uiteraard zijn ook hierbij vele mogelijkheden denkbaar. Zo kan met aardetinten een natuurlijke look gecreëerd worden, maar kan de donkere huid door het aanbrengen van felle kleurtjes ook mooi worden geaccentueerd.

Begin 2011 komen wij met een speciale mineralen make-up lijn, ook zeer geschikt voor getinte tot de donkerste huid, zelfs 100% natuurlijk!

Wij hebben een visagiste in onze salon die gespecialiseerd is in de donkere huid!

Neem vrijblijvend contact op met Ayubowan Beauty Styling!

Member Login

×