Visagie

Bruidsmake-up

Bruidsmake-up bepaalt voor een heel groot deel jouw uitstraling van die dag, de mooiste dag van leven! De perfecte bruidsmake-up moet de hele dag blijven zitten. Onze specialist werkt dan ook uitsluitend met professionele make-up producten en gereedschappen die wij bijvoorbeeld ook gebruiken tijdens fotoshoots, en onze visagie workshop.

Bij een bruidsmake-up beginnen we altijd met een afspraak om een proefmake-up te maken. Op die manier kunnen we inventariseren wat uw wensen zijn en samen met u bespreken wat de aanpak wordt. De afspraak voor de proefmake-up doen we meestal zo’n 3 tot 4 weken voor de huwelijksdatum. 

Tijdens de proefmake-up bespreekt de styliste met u welke stijl- en kleurwensen u heeft. Aan de hand van uw persoonlijke uiterlijke kenmerken, voorkeuren en uw bruidskleding zal onze styliste u een passend advies geven over de te gebruiken kleuren en stijl. Het totaalplaatje moet immers perfect zijn: uw trouwrapportage is misschien wel de enige professionele fotoshoot die u in uw leven doet. Als de aangebrachte proefmake-up naar uw zin is, leggen wij deze vast op uw persoonlijke stijlkaart.

De grote dag…

Voor het verzorgen van uw bruidsmake-up moet u op de trouwdag zeker een half uur tot een uur rekenen. Onze specialist zal op uw trouwdag de stijlkaart meebrengen om er voor te zorgen dat de make-up er op de trouwdag exact zo uitziet als u samen tijdens de proefmake-up heeft afgesproken. Ook is het mogelijk om een vriendin of familielid te laten voorzien van een prachtige make-up naar wens.

 

 

 

Member Login

×